Ο Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής «Πήγασος Αναλήψεως» ιδρύθηκε το 2006. Είναι αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο και της Ένωσης Ταε κβο ντο Βορείου Ελλάδος. Κάθε χρόνο συμμετέχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα τόσο της ομοσπονδίας όσο και σε διασυλλογικά που λαμβάνουν χωρά τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο, προσπαθούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές τόσο στις συνδρομές & στον εξοπλισμό, όσο και στις εκπτώσεις που γίνονται για μέλη της ίδιας οικογένειας, ώστε να διευκολυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Ο σύλλογος βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη στην περιοχή Ανάληψη, οδό Πέτρου Συνδίκα 7, σε μία ευρύχωρη αίθουσα 300 τετραγωνικών μέτρων, με όλες τις ανέσεις, πληρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής για τους αθλητές..

Υπεύθυνος tae kwon do Δούκας Κωνσταντούλας 6DANΥπεύθυνος του Συλλόγου είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δούκας Κωνσταντούλας με 6DAN, Διδάκτορας Πανεπιστημίου Θράκης (Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής), Επίσημος Προπονητής Ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος ( ETABE ). Υπηρετεί τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού διδάσκοντας μικρούς και μεγάλους τη φιλοσοφία ενός σπουδαίου ολυμπιακού αθλήματος που είναι το ταεκβοντο. Σκοπός του συλλόγου «Πήγασος Αναλήψεως» είναι η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του είτε για την προσωπική τους διασκέδαση είτε για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες τεακβοντο. Με τον συνδυασμό διασκέδασης και προπόνησης πρωταρχικός στόχος είναι να αγαπήσουν το ταεκβοντο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Να μάθουν με την κατάλληλη παιδαγωγική φροντίδα  να αγωνίζονται σωστά και να αντλήσουν τα οφέλη της πειθαρχίας, της διαμόρφωσης ισορροπημένης προσωπικότητας και της συνεργασίας με συνομήλικους και προπονητές.

Κύριο μέλημα μας να προσανατολίσουμε τα παιδιά στην ιδέα του αθλητισμού

 

Τμήματα Συλλόγου

  • Junior
  • Παιδικό
  • Εφηβικό
  • Αγωνιστικό
  • Αυτοάμυνας